Νέο σόου από τον Λιονέλ Μέσι: Πέτυχε δύο γκολ μέσα 13 λεπτά (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Mike Ehrmann/Getty Images/Ideal Images

Νέο σόου από τον Λιονέλ Μέσι: Πέτυχε δύο γκολ μέσα 13 λεπτά (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:45 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο παιχνίδι με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη, καθώς πέτυχε δύο γκολ.

Ο Λιονέλ Μέσι εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου του στην κανονική περίοδο του MLS κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη την Τρίτη (25/7), ο Μέσι σημείωσε το πρώτο γκολ στο 22ο λεπτό. 

Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε με 4-0. Ο Αργεντινός σταρ έχει πετύχει πλέον τρία γκολ σε δύο εμφανίσεις για την Ίντερ Μαϊάμι, με το πρώτο να έρχεται ως αλλαγή στο Λιγκ Καπ. Ο Μέσι ξεκίνησε και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Ίντερ Μαϊάμι την Τρίτη. 

Το πρώτο γκολ του Μέσι ξεκίνησε με μια εύστοχη πάσα από τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο Μέσι δεν συνδέθηκε με τα δίχτυα στην πρώτη του προσπάθεια, πετυχαίνοντας το δεξί δοκάρι, αλλά άρπαξε το ριμπάουντ για να ανοίξει λογαριασμό στο MLS και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 8ο λεπτό. 

Το δεύτερο γκολ του Μέσι ήρθε λίγο περισσότερο από 10 λεπτά αργότερα στο 22ο λεπτό. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έδωσε τη μπάλα στον νέο συμπαίκτη του Ρόμπερτ Τέιλορ και εκείνος έτρεξε προς τη μεγάλη περιοχή. 

Ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι, Τζόζεφ Μαρτίνεθ, τράβηξε την άμυνα προς την εστία, οπότε ο Μέσι είχε πολλούς χώρους για να πάρει πίσω την μπάλα από τον Τέιλορ και να σκοράρει. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέσι έχει πλέον σκοράρει απέναντι σε 100 διαφορετικούς αντιπάλους στην πλούσια καριέρα του. Ο Τέιλορ έκανε το 3-0 για την αμερικάνικη ομάδα, ενώ στο 53ο λεπτό, ο Μέσι ανταπέδωσε μοιράζοντας την ασίστ για το 2ο γκολ του Τέιλορ και το 4-0.