Νέο βήμα στην καριέρα του ο Ινιέστα: Παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής
i

©imago

Νέο βήμα στην καριέρα του ο Ινιέστα: Παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:44 - 21.10.2024

Μπορεί ο Αντρές Ινιέστα να ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγο καιρό πως κρεμάει τα παπούτσια του, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα γήπεδα, καθώς ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής.

Στις αρχές του μήνα, ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αλλά όλα δείχνουν πως το ποδόσφαιρο δεν τον εγκαταλείπει, ούτε αυτός το ποδόσφαιρο. Ο 40χρονος Ισπανός έθεσε νέο στόχο και αυτός είναι η προπονητική.

Ανάμεσα σε όσα είχε δηλώσει ο Ινιέστα που αφορούσαν την αποχώρησή του, ήταν πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε, απλώς με άλλο τρόπο, αλλά κανείς δεν σκεφτόταν το πόσο σύντομα θα γινόταν αυτό. Ο ίδιος μοιράστηκε στα social media, φωτογραφίες από τις πρώτες του μέρες στην σχολή προπονητικής στο Ντουμπάι, γράφοντας ως λεζάντα: «Ευχαριστώ την UAEFA για την ευκαιρία που μου δίνει να μάθω τα μυστικά της προπονητικής».

Το συγκινητικό μήνυμα του Ινιέστα για την αποχώρησή του
REST OF THE WORLD

19:26 - 07.10.2024

Το συγκινητικό μήνυμα του Ινιέστα για την αποχώρησή του

Είχε προηγηθεί πριν λίγες μέρες η ανακοίνωση του Αντρές Ινιέστα, πως κρεμάει τα παπούτσια του και σήμερα το επιβεβαίωσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο, με τον ίδιο να αναπολεί αυτά τα μαγικά χρόνια καριέρας του, με δάκρυα στα μάτια.

Μένει τώρα να δούμε, όταν τελειώσει τα μαθήματά του ο θρύλος των «μπλαουγκράνα», που και πως θα κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα.