Νέσμπεργκ στο SPORTAL: «Στοχεύουμε στην πρώτη θέση»
i

Ιβάν Νέσμπεργκ/©intime

Νέσμπεργκ στο SPORTAL: «Στοχεύουμε στην πρώτη θέση»

Μάνος Τσαλγατίδης 14:03 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 20.08.2024

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός μίλησε μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Καλαμάτας.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη 10/1 πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Καλαμάτας στο στάδιο της Τούμπας και έκανε το καθήκον του παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί που θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό, είτε τον Βόλο. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν αρκετό μέχρι στιγμής. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός Ιβάν Νέσμπεργκ. Ο 26χρονος μίλησε στο SPORTAL για την πρόκριση, αλλά και το σερί του ΠΑΟΚ.

 Αναλυτικά όσα είπε

«Καθάρισε» στο ρελαντί με Τόμας ο ΠΑΟΚ και τώρα... Παναθηναϊκός

«Καθάρισε» στο ρελαντί με Τόμας ο ΠΑΟΚ και τώρα... Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα της Καλαμάτας με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπράντον Τόμας και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Για την πρόκριση επί της Καλαμάτας και την εικόνα της ομάδας: «Είναι όμορφο να παίζω και ακόμα περισσότερο όταν νικάμε. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, κάτι που επίσης είναι καλό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, και αυτό επειδή προπονούμαστε σκληρά. Σίγουρα στην αρχή της σεζόν είχαμε τα προβλήματα μας, καθώς στην ομάδα ήταν αρκετοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές όπως εγώ. Αλλά βρήκαμε τα πατήματα μας, και είμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα». 

Για το σερί του ΠΑΟΚ και τον στόχο της φετινής σεζόν: «Σημαίνει σίγουρα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάντα στοχεύουμε για την πρώτη θέση, αλλά όπως σας είπα, θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».