Η Νίκη Βόλου παρουσίασε την εντυπωσιακή και χρυσή τρίτη της εμφάνιση (vid)
i

Νίκη Βόλου/©nikifc.gr

Η Νίκη Βόλου παρουσίασε την εντυπωσιακή και χρυσή τρίτη της εμφάνιση (vid)

Sportal newsroom 11:52 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Η Νίκη Βόλου παρουσίασε τη νέα της χρυσή εμφάνιση, με ένα ωραίο κινηματογραφικό τρόπο και μέσω της βοήθειας των παιδιών της ακαδημίας της.

Οι ποδοσφαιρικές από την ακαδημία της Νίκης Βόλου «μπούκαραν» στα αποδυτήρια μ' έναν σάκο ο οποίος περιείχε μέσα την τρίτη φετινή εμφάνιση του συλλόγου.

Όταν έφτασε η στιγμή να την αποκαλύψουν, τα αποδυτήρια «έλαμψαν» από το ολόχρυσό της χρώμα, με τους ποδοσφαιριστής της Νίκης να την υποδέχονται με μεγάλο ενθουσιασμό. Πρωταγωνιστές του βίντεο ήταν οι Μιράντα, Σιαφάς, Κάσσος, Μέτσε, Αναστασίου και Γρομητσάρης.

Οπως αναφέρει και η Νίκη Βόλου:

Η φετινή τρίτη φανέλα της ΝΙΚΗΣ ήρθε και… έλαμψε. Τα παιδιά της Ακαδημίας μας κάλεσαν τους Μιράντα, Σιαφά, Κάσσο, Μέτσε, Αναστασίου και Γρομητσάρη στα αποδυτήρια του Παντελής Μαγουλάς για μία… έκπληξη που τους επιφύλασσαν. Οι παίκτες της ομάδας μας, πιστοί στο ραντεβού τους, είδαν τον προπονητή μας Δημήτρη Ελευθερόπουλο μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη, να έχουν κάτι… πολύ σοβαρό να τους πουν μέσω των συνεργατών τους. Αυτοί οι συνεργάτες δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά μας, τα οποία μέσα στο σάκο που κουβαλούσαν είχαν τις χρυσές εμφανίσεις, τις οποίες και φόρεσαν με μεγάλη έκπληξη και χαρά οι παίκτες