Νίκη με ανατροπή για τη Φενέρμπαχτσε- Ισοπαλία στη Κωνσταντινούπολη
i

Μπατσουαγί / © Fenerbache

Νίκη με ανατροπή για τη Φενέρμπαχτσε- Ισοπαλία στη Κωνσταντινούπολη

Sportal newsroom 21:11 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 20.08.2024

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Φενέρμπαχτσε (2-1) απέναντι στην Αντάλιασπορ και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία.

Η Φενέρμπαχτσε τα χρειάστηκε, αλλά κέρδισε 2-1 την Αντάλιασπορ με ανατροπή εκτός έδρας. Ο Μίτσι Μπατουαγί ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Φενέρμπαχτσε στην Αττάλλεια, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

Η Αντάλιασπορ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Χάτζι Ράιτ στο 14' και μέχρι το 55' η ομάδα από την Αττάλεια κόντραρε την Φενέρμπαχτσε. Στο 55' ο Μπατσουαγί ισοφάρισε και εφτά λεπτά μετά ευστόχησε το πέναλτι που ίδιος κέρδισε για την ανατροπή. Στο 90+8 η Αντάλιασπορ είδε τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ του Φερνάντο για όφσαϊντ. Πρώτη ανέβηκε η Φενέρμπαχτσε με 36 βαθμούς, περνώντας την Γαλατάσαραϊ. Στην 14η θέση βρίσκεται η Αντάλιασπορ με 16 βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Η παραπληροφόρηση των Τούρκων και ο Κουλιεράκης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:30 - 22.12.2022

ΠΑΟΚ: Η παραπληροφόρηση των Τούρκων και ο Κουλιεράκης

Τουρκικά σενάρια ήθελαν την Φενέρμπαχτσε να έχει καταθέσει πρόταση στον «Δικέφαλο» για τον Κουλιεράκη. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριζαν ότι δεν έχει υπάρξει καμία «ενόχληση» από τον τουρκικό σύλλογο για τον διεθνή στόπερ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Ουμρανίγεσπορ και Χατάισπορ μοιράστηκαν από έναν βαθμό, φέρνοντας ισοπαλία (2-2) σε ένα χορταστικό αγώνα. Ο Ελ Κάαμπι στο 24' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 39' ο Αβούνου ισοφάρισε για την Ουμρανίγεσπορ. Στο 53' η Χατάισπορ πήρε πάλι «κεφάλι στο σκορ», αλλά η γηπεδούχος ομάδα βρήκε και ξανά το τρόπο να ισοφαρίσει με τον Ναΐρ στο 67' με πέναλτι.