Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για να «κλέψει» τον Νίκο Γουίλιαμς

Νίκο Γουίλιαμς & Λαμίν Γιαμάλ

i

©Intime

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για να «κλέψει» τον Νίκο Γουίλιαμς

Κώστας Τόπας 14:37 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 23.07.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς και προσπαθεί να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκο Γουίλιαμς στοχεύει να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του μεταγραφικού παζαριού αυτό το καλοκαίρι.

Στην Μπαρτσελόνα διατηρούν την πεποίθηση ότι ο εξτρέμ της Μπιλμπάο θα αποδεχθεί την πρόταση των «μπλαουγκράνα» αυτή την εβδομάδα και θα έχει την έγκριση να εκτελέσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 58 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το σπουδαίο Euro που έκανε ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός στα γήπεδα της Γερμανίας, δεν πέρασε απαρατήρητο και οι μνηστήρες συνεχίζονται,

Αφού το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Λίβερπουλ ή η Τσέλσι έχει ψυχρανθεί, οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Νίκο Γουίλιαμς δείχνουν ότι και η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στο παιχνίδι για την απόκτηση του. Αυτό αποκαλύπτει το «Athletic», το οποίο μάλιστα αναφέρει αναλυτικά ότι οι Γάλλοι έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού για την υποθετική άφιξη του «Παρκ Ντε Πρενς». Από το γαλλικό portal «Le10Sport» τόνισαν επίσης πριν λίγες μέρες ότι ο Νίκο Γουίλιαμς μπορεί να είναι στη λίστα των Παριζιάνων, αλλά τώρα στην Αγγλία μιλούν ήδη για πρώτες επαφές.

Η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος ήταν ένα σκληρό πλήγμα για την γαλλική ομάδα και τώρα ψάχνει αντικαταστάτη για να παραμείνει ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Μέχρι σήμερα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει προσθέσει μόνο τον Ρώσο τερματοφύλακα Ματβέι Σαφόνοφ και έχει χρήματα για να κάνει περισσότερες προσθήκες.

Το όνομα του Νίκο Γουίλιαμς δεν είναι το μόνο που συνδέθηκε με την Παρί τις τελευταίες ώρες. Από τη Γαλλία ανέφεραν ότι θα είχαν υποβάλει πρόταση για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από έναν παραγωγικό δανεισμό στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος εξτρέμ θα είχε διάθεση να φτάσει στο Παρίσι, αν και ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των συλλόγων.