Ο Νίκο Γουίλιαμς βάζει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης από την Μπιλμπάο: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω» (vid)

Νίκο Γουίλιαμς

i

©printscreen

Ο Νίκο Γουίλιαμς βάζει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης από την Μπιλμπάο: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω» (vid)

Κώστας Τόπας 11:52 - 06.08.2024

Ο Νίκο Γουίλιαμς έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο που τον ήθελε να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από την Μπιλμπάο και να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκο Γουίλιαμς, ο πρωταγωνιστής του ποδοσφαιρικού καλοκαιριού στην Ισπανία εκτός από τον Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στις προπονήσεις με την Μπιλμπάο.

Ο διεθνής Ισπανός εξτρέμ αποφάσισε να συντομεύσει τις διακοπές του για να έχει περιθώριο και να μπει στη λίστα για το ντεμπούτο του πρωταθλήματος στις 15 Αυγούστου κόντρα στη Χετάφε. Ο εξτρέμ εμφανίστηκε την Τρίτη (06/08) για τις ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της Λεζάμα κι έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο.

«Όλα πάνε καλά αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονώ να ξεκινήσω» Στη συνέχεια έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους: «Aúpa athleticzales επέστρεψα, ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν. Πάμε Αθλέτικ!».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νίκο Γουίλιαμς βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από την Μπιλμπάο. Το οικογενειακό του περιβάλλον του συνέστησε να παραμείνει στην ομάδα μια ακόμη σεζόν, να συνεχίσει την ασταμάτητη ανάπτυξή του και να απολαύσει την επιστροφή της ομάδας του στην Ευρώπη. Η Μπαρτσελόνα άρχισε να χτυπά την πόρτα της Μπιλμπάο από το Euro, αλλά δεν έχει αρκετή ρευστότητα ή πειστική δύναμη για να φέρει τον Νίκο με τον Γιαμάλ, το όνειρο των οπαδών του culé.

Τώρα οι Καταλανοί επικεντρώνονται στην υπογραφή του Όλμο. Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε επίσης να τον πείσει την τελευταία στιγμή και ήταν διατεθειμένη να βάλει τη ρήτρα των 58 εκατομμυρίων, αλλά ο Νίκο Γουίλιαμς, μέσω του ατζέντη του, απέρριψε την πρόταση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!