Ο λόγος που ο Νίκο Γουίλιαμς είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα για χάρη της Μπιλμπάο

Νίκο Γουίλιαμς & Λαμίν Γιαμάλ

i

©Intime

Ο λόγος που ο Νίκο Γουίλιαμς είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα για χάρη της Μπιλμπάο

Κώστας Τόπας 12:58 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 23.08.2024

Ο Νίκο Γουίλιαμς είπε «όχι» στην πρόταση της Μπαρτσελόνα και στο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για να παραμείνει κάτοικος Μπιλμπάο για λογαριασμό της Αθλέτικ.

Το Σάββατο (24/08, 20:00) ο Νίκο Γουίλιαμς θα παίξει στη Βαρκελώνη. Θα το κάνει όμως με τη φανέλα της Μπιλμπάο, για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι, ο Ισπανός εξτρέμ θα μπορούσε να είχε αλλάξει χρώματα. Αλλά ο νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης τελικά δεν ήθελε να κάνει αυτό το βήμα, παρά το επίμονο ενδιαφέρον της Μπάρτσα, η οποία έλεγε σταδιακά ότι βρήκε τα χρήματα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Αυτά τα χρήματα έφτασαν τα 58 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής του που, εκτός από εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, δεν θα αρθεί αυτό το καλοκαίρι.

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»
LIGUE 1

10:10 - 23.08.2024

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»

Ο Λουίς Ενρίκε απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Μονπελιέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

Η εφημερίδα AS ανέφερε αυτή την Παρασκευή (23/08) ότι οι γύρω του (ο αδερφός και συμπαίκτης του Ινιάκι, οι γονείς του κ.λπ.) του συνιστούσαν πάντα να αφοσιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην Μπιλμπάο, έναν σύλλογο που του έδωσε τα πάντα και όπου λατρεύεται πάρα πολύ από τον κόσμο.

Πέρα από ηθικές αρετές, το 22χρονο θαύμα-παιδί είχε κίνητρο και από αθλητικά θέματα. Η Μπιλμπάο θα επιστρέψει στο Europa League αυτή τη σεζόν μετά από επτά χρόνια απουσίας στην ευρωπαϊκή σκηνή. Η προοπτική ενός τελικού στο Σαν Μαμές, την έδρα της Αθλέτικ, μαγεύει ιδιαίτερα τον Γουίλιαμς.

Η ισπανική εφημερίδα, η οποία εξηγεί ότι η Μπιλμπάο έχει ελάχιστες ελπίδες να δει τον παίκτη να παρατείνει το συμβόλαιό του πέρα ​​από το 2027, ακόμα κι αν η διοίκηση προσπαθεί να αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης και τις απολαβές της, κατανοεί ότι το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον τόσο από Μπαρτσελόνα όσο και από Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορούν να κάνουν τον Νίκο Γουίλιαμς να «λυγίσει».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!