Νίλσεν: «Είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου»

Νίλσεν: «Είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:11 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας του.

Την πρώτη του νίκη στο 2024, με άκρως περιπετειώδη τρόπο κι έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μανούχου και των αποφάσεων του VAR, πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή με 3-2 επί της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ντέιβιντ Νίλσεν μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας του. 

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι αλλά παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που θέλουμε ειναι να έχουμε λίγο πιο καθαρό μυαλό, μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι μας και καλύτερη ποιότητα σε κάποια πράγματα για να πάρουεμε αυτά που θέλουμε στη συνέχεια τοιυ πρωταθλήματος». 

Για το που κρίθηκε ο αγώνας απάντησε: «Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι, παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το προβάδισμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που θέλω είναι να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια κομμάτια. Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν, κάποιες μπάλες στην πλάτη της άμυνας συμβαίνουν, θέλουμε να συνεχίσουμε, είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου».