Νίλσεν: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ντέιβιντ Νίλσεν

i

© Intime

Νίλσεν: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:14 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 14.08.2024

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κηφισιάς και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του.

Στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Γιάνσεν στον πάγκο της, η Κηφισιά έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 10 αγωνιστικών χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες, 5 ήττες) και επιβλήθηκε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Καισαριανής, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διεξήχθη υπό το βλέμμα εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν εφαρμόζονται τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Ντέιβιντ Νίλσεν μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο «κλειδί» της αναμέτρησης. . 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δανός τεχνικός: 

«Η δουλειά που έπρεπε να κάνουμε σήμερα την πετύχαμε, τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, έπαιξαν με κουράγιο και θάρρος. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε να παίξουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το καταφέραμε πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ. 

Δεν είναι καλό να αναβάλλονται τα παιχνίδια, αλλά εμάς μας βοήθησε έτσι ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».