Συνεχίζει με το... αριστερό η Νιούκαστλ, 1-1 με τη Γουέστ Χαμ
i

Απογοητευμένος παίκτης της Νιούκαστλ / George Wood/Getty Images

Συνεχίζει με το... αριστερό η Νιούκαστλ, 1-1 με τη Γουέστ Χαμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:31 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 20.08.2024

Σε ένα ακόμα ματς για το 2023 η Νιούκαστλ απέτυχε να πάρει τρίποντο, αφού το 1-1 με τη Γουεστ Χαμ της στέρησε τη νίκη.

Μπορεί να πήρε το προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με τη Γουεστ Χαμ, όμως η Νιούκαστλ σε ένα ακόμα παιχνίδι για το 2023 έμεινε χωρίς νίκη (1-1). Η ομάδα του Έντι Χάου συνέχισε κάπως έτσι το κακό ξεκίνημα της χρονιάς, αφού η ίδια μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Πάτησε» την τραγική Λίβερπουλ η Γουλβς, επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

19:14 - 04.02.2023

«Πάτησε» την τραγική Λίβερπουλ η Γουλβς, επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη Λίβερπουλ, που γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη Γουλβς με 3-0. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, αφού μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν δύο γκολ. Το πρώτο εντούτοις ακυρώθηκε από τον διαιτητή, αφού πριν ο Ουίλοκ στείλει την μπάλα στα δίχτυα αυτή είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Το δεύτερο από την άλλη μέτρησε κανονικά, με τον Ουίλσον να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Την απάντηση είχε ο Λούκας Πακετά, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε το 1-1 στο 32ο λεπτό. Οι «καρακάξες» προσπάθησαν στη συνέχεια να ξαναπάρουν το προβάδισμα δίχως επιτυχία και κάπως έτσι η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.