Το Νιούκαστλ σε ρυθμούς Champions League: Κτήρια στην πόλη έχουν στιγμές από τους παλιούς αγώνες της ομάδας

Το Νιούκαστλ σε ρυθμούς Champions League: Κτήρια στην πόλη έχουν στιγμές από τους παλιούς αγώνες της ομάδας

Δημήτρης Χούπης 17:22 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Η πόλη του Νιούκαστλ έχει φορέσει τα γιορτινά της ενόψει του αγώνα των «Καρακαξών» με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού στα κτήρια υπάρχουν σε βίντεο στιγμές από παλιά παιχνίδια της ομάδας από το Champions League.

Το Champions League επιστρέφει στο Νιούκαστλ και η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της. Το TNT Sports λοιπόν φρόντισε να βάλει την πόλη στο κλίμα ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Παρί Σεν Ζερμέν

Συγκεκριμένα μέσω ενός βαν, το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο έβαλε τον ύμνο του Champions League να παίζει. Ενώ την ίδια ώρα μέσω ενός προτζέκτορα σε διάφορα κτήρια της πόλης εμφανίζονται στιγμές από παλιά παιχνίδια της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι αυτό δεν είναι το μόνο event που θα γίνει ενόψει του αγώνα της Νιούκαστλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το St. James' Park είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα του Κιλιάν Εμπαπέ και των υπόλοιπων αστέρων, για το πρώτο παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από είκοσι χρόνια. 

Αυτό όπως είναι λογικό έχει δημιουργήσει μεγάλη ανυπομονησία στις τάξεις της ομάδας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους παίκτες με έναν αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα η εταιρεία Sela έχει αναλάβει να κάνει ένα show με drones, στο οποίο θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας,  σχηματίζοντας τις φανέλες των παικτών με τα ονόματα και τα νούμερά τους. 

Στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Έντι Χάου ήρθε ισόπαλη 0-0 στο San Siro με τη Μίλαν. Την ίδια ώρα οι Παριζιάνοι επικράτησαν της Ντόρτμουντ με 2-0 χάρη στα τέρματα του Εμπαπέ και του Χακίμι