Η ημερομηνία επιστροφής του Τονάλι στην αγωνιστική δράση μετά από τον δεκάμηνο αποκλεισμό

Σάντρο Τονάλι

i

©imago

Η ημερομηνία επιστροφής του Τονάλι στην αγωνιστική δράση μετά από τον δεκάμηνο αποκλεισμό

Δημήτρης Χούπης 19:34 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 15.08.2024

Ο Σάντρο Τονάλι αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τον δεκάμηνο αποκλεισμό σε παιχνίδι της Νιούκαστλ για το Carabao Cup.

Ο Σάντρο Τονάλι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από τον δεκάμηνο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ είχε αποκλειστεί τον περασμένο Οκτώβρη μετά από κατηγορίες για στοιχηματικές παραβάσεις και πλέον έχει μπει στις προπονήσεις για να βρεθεί στη διάθεση του Έντι Χάου ενόψει της νέας χρονιάς.

Μάλιστα δημιουργήθηκε και μια μικρή... σύγχυση για το πότε θα παίξει ξανά αφού οι ημερομηνίες επιστροφής του ήταν η 27η, η 28η ή η 29η Αυγούστου. Ωστόσο η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βάζει εμπόδιο στο πότε θα γυρίσει, καθώς τόνισε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 27 Αυγούστου.

Η Νιούκαστλ λοιπόν θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ για τον δεύτερο γύρο του Καραμπάο Καπ εκείνες τις ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για το παιχνίδι. Κάπως έτσι ο 26χρονος αναμένεται να γυρίσει ξανά στην αγωνιστική δράση είτε την Τετάρτη 28 Αυγούστου ή την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Ο Ιταλός εκτός του δεκάμηνου αποκλεισμού είχε δεχτεί και δίμηνη τιμωρία από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αλλά η ποινή αυτή δεν μπορεί να τον επηρεάσει. Μάλιστα προκειμένου να βρει ρυθμό, οι «καρακάξες» έπαιξαν μερικά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!