Άφησε βαθμούς στο Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι

Oι ποδοσφαιριστές στο Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Άφησε βαθμούς στο Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:26 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 28.09.2024

Χάνοντας εκατέρωθεν πολλές προσπάθειες, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι πήραν από έναν βαθμό (1-1), στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Χαμένη της υπόθεσης η φιλοξενούμενη, η οποία κινδυνεύει να εκθρονιστεί από την κορυφή.

Από έναν βαθμό πήραν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» οι Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Παρόλα αυτά, έστω και προσωρινά, οι «πολίτες» διατήρησαν την κορυφή, μετά το ματς της 6ης αγωνιστικής της Premier League, με κίνδυνο να τη χάσουν από τη Λίβερπουλ.

Με πολλά σουτ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης και η κορυφαία ήταν το προβάδισμα που πήραν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γκβαρντιόλ, ειδικότερα, βρήκε χώρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και υποδεχόμενος την ασίστ του Γκρίλις, σκόραρε για το 1-0 της ομάδας του. Αυτό ήταν και το σκορ του 45λεπτου, με τους «πολίτες» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας υπέρ τους σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μαρκάρισμα εντός της περιοχής με το «καλημέρα», παρόλα αυτά ο Γκίλετ θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση στο 51ο λεπτό. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 57' η Νιούκαστλ τελικά έφτασε στην ισοφάριση, με τον Γκόρντον να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και να κάνει το 1-1. Όσο πλησίαζε το φινάλε, η Σίτι πίεζε περισσότερο, αλλά τελικά άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε στο παιχνίδι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: