Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τους οπαδούς της Νιουκάστλ τρόμαξε ακόμα και τον Εμπαπέ (vids)

Νιουκάστλ - Παρί Σεν Ζερμέν

i

PrtScr

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τους οπαδούς της Νιουκάστλ τρόμαξε ακόμα και τον Εμπαπέ (vids)

Κώστας Τόπας 09:08 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 14.08.2024

Για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες, το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» φιλοξένησε αγώνα Champions League μεταξύ της Νιούκαστλ και της Παρί, με την ατμόσφαιρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης να ήταν πιο δυνατή από ποτέ.

Η ομάδα του Έντι Χάου επέστρεψε στην ελίτ της Ευρώπης, αφού κατάφερε την περασμένη σεζόν να καταλάβει την τέταρτη θέση στη βαθμολογική κατάταξης της Premier League

Οι «Magpies» κατάφεραν να κερδίσουν έναν πολύ αξιοσέβαστο βαθμό στην πρεμιέρα του ομίλου τους εναντίον της Μίλαν στις 19 Σεπτεμβρίου και τώρα να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επικρατώντας 4-1 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το βράδυ της Τετάρτης (04/10) η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ο εμβληματικός ύμνος του Champions League έπαιξε στους 52.000 παρευρισκόμενους φιλάθλους της Νιουκάστλ οι οποίοι ανυπομονούσαν για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους στα «αστέρια».

Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και ο Κιλιάν Εμπαπέ κοίταξε πίσω του για να δει τους οπαδούς της Νιουκάστλ.