Με ασύλληπτη «οχτάρα» η Νις... διέσυρε τη Σεντ Ετιέν

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν κόντρα στη Νις - Φωτ. IMAGO

Με ασύλληπτη «οχτάρα» η Νις... διέσυρε τη Σεντ Ετιέν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 20.09.2024

Μέσα σε ένα ημίχρονο «καθάρισε» τη Σεντ Ετιέν η Νις, η οποία και επικράτησε με 8-0 στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ένα... πάρτι δίχως σταματημό έκανε η Νις κόντρα στη Σεντ Ετιέν, η οποία και επικράτησε με 8-0 στην έδρα της, για την 5η αγωνιστική της Ligue 1. Το σκορ ήταν ήδη 6-0 πριν την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν άνετα το τρίποντο.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντίλαν Μπατουμπινσίκα προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Στο 7' ακολούθησε ο Εντομπελέ, ο οποίος παίρνοντας ριμπάουντ εντός της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Επομένος σκόρερ χρίστηκε ο Τσο, ο οποίος με μία «βολίδα» στο 24ο λεπτό έκανε το 3-0.

Πριν καν συμπληρωθεί το μισάωρο το σκορ μετατράπηκε σε 4-0, αφού ο Μουκοκό πάτησε περιοχή και με το σώμα του έστειλε την μπάλα στην εστία. Στο 36' ο Γκεσάντ επιχείρησε μία προσπάθεια από τη μεγάλη περιοχή και πέτυχε το 5-0. Τη χαριστική βολή στο ημίχρονο έδωσε και πάλι ο Μουκοκό, ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε για το 6-0 στο 39'.

Η Σεντ Ετιέν προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 71ο λεπτό, όμως το τελείωμα του Οντ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εν τέλει τέρμα σημειώθηκε και αυτό ήταν ξανά για τη Νις, με τον Ντιόπ στο 75' να σκοράρει για το 7-0. Δέκα λεπτά αργότερα η γηπεδούχος ζήτησε πέναλτι, με τον ρέφερι έπειτα από παρέμβαση του VAR να δείχνει τη λευκή βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροσάριο, οποίος και σκόραρε στο 86' για το 8-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: