«Περίπατος» της Ελπίδων με... τεσσάρα κόντρα στα Νησιά Φερόε

Η Εθνική Ελπίδων με

«Περίπατος» της Ελπίδων με... τεσσάρα κόντρα στα Νησιά Φερόε

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 21:30 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 10.09.2024

«Πάρτι» έκανε η Ελλάδα Κ21 κόντρα στα Νησιά Φερόε, των οποίων και επικράτησε με 4-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro U21 2025.

Δίχως... ιδρώτα, η Ελλάδα Κ21 έφυγε με πανηγυρικό τρόπο από τα Νησιά Φερόε, εκεί όπου επικράτησε της ομώνυμης εθνικής με 4-0. Η ομάδα του Ταουσιάνη πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, στα προκριματικά του UEFA Euro U21 2025.

Από νωρίς η «γαλανόλευκη» πήρε το προβάδισμα με τον Χρήστο Κουραφλίδη να κάνει το 1-0 στο 13ο λεπτό. Περίπου 10 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22', ο Ηλίας Κωστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, παρόλα αυτά στο δεύτερο η επίσημη αγαπημένη φρόντισε να... καθαρίσει.

Τη σκυτάλη στο γκολ πήρε ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος στο 50ο λεπτό έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Νιάρχος, που στο 65' βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και πέτυχε το τέταρτο τέρμα.

Ελλάδα (Ταουσιάνης, 4-3-3): Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ) – Κουτσογούλας (Πανσερραϊκός), Κωνσταντόπουλος (Μπίρσοτ), Κωστής (Ατλέτικο), Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός) – Μεταξάς (Ούλου), Δαρέλας (Ναϊμέγκεν), Κουρφαλίδης (Κοζέντσα) – Νιάρχος (Κόζιτσε), Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Κούτσιας (Σικάγο).

Στον πάγκο οι: Γραμματικάκης (Αστέρας Τρίπολης), Κίτσος (Ομόνοια), Τζίμας (Νυρεμβέργη), Μουζακίτης (Ολυμπιακός), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Μπακούλας (Ολυμπιακός), Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Χρυσόπουλος (Ανόρθωση), Τασιούρας (ΠΑΟΚ Β)