Αλμέιδα: «Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, με λόγια και ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο» (vid)
i

© Intime

Αλμέιδα: «Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, με λόγια και ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο» (vid)

Sportal newsroom 21:22 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 06.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα στην Αρμενία και στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στη ρεβάνς της «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία τραγική εμφάνιση στην Αρμενία, γνώρισε ήττα-σοκ από τη Νόα με 3-1 και τώρα... τρέχει εν όψει της ρεβάνς στην «OPAP Arena».

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι στη ρεβάνς η ομάδα του πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ήταν ξεκάθαρο το έγινε. Έχουμε δεχθεί 6 γκολ από δικά μας λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε. Περιμένομε το 2ο ματς για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, με λόγια και ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να επιμένουμε στη φιλοσοφία μας, και στο πάθος μας. στο πάθος που έχομε δείξει εδώ και δύο χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε εδώ και θα χύσομε και την τελευταία μας σταγόνα. Για τον κόσμο, την ομάδα και φυσικά εμάς».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!