Επική ατάκα από τον Θοράρινσον: «Μου λείπει το φρέντο εσπρέσο σκέτο από την Ελλάδα» (vid)

Επική ατάκα από τον Θοράρινσον: «Μου λείπει το φρέντο εσπρέσο σκέτο από την Ελλάδα» (vid)

Sportal newsroom 23:17 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 06.08.2024

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Γκούντμουντουρ Θοράρινσον, μίλησε μετά τη νίκη της Νόα επί της ΑΕΚ και ήταν... απολαυστικός όταν αναφέρθηκε στην Ελλάδα.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και νυν της Νόα, Γκούντμουντουρ Θοράρινσον, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στην Αρμενία με 3-1 για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League αναφέρθηκε στη χώρα μας και τόνισε ότι του λείπει ο σκέτος φρέντο εσπρέσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, η AEK είναι μια εξαιρετική ομάδα αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Κάναμε καλό παιχνίδι, ίσως θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια, όμως σεβαστήκαμε την ΑΕΚ».

Για τον ΟΦΗ και την Ελλάδα: «Μου λείπει το φρέντο εσπρέσο σκέτο. Δεν έχουμε εδώ στην Αρμενία. Πάμε ΟΦΗ! Εύχομαι να τα πάει καλά αυτή τη χρονιά. Η ζωή στην Αρμενία είναι ωραία, έχουμε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στη Νόα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!