Η ατάκα του Μάνταλου στον «πιλότο» Ρότα και το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αρμενία (vid)

Λάζαρος Ρότα & Πέτρος Μάνταλος

i

PrtScr

Η ατάκα του Μάνταλου στον «πιλότο» Ρότα και το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αρμενία (vid)

Sportal newsroom 10:56 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 06.08.2024

Στην Αρμενία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ΑΕΚ, για τον αγώνα με τη Νόα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τη Nόα στο Abovyan City Stadium στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, θέλοντας να φύγει με θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στις 15 Αυγούστου στην «OPAP Arena».

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή ταξίδεψε το πρωί με πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Γερεβάν και είναι έτοιμη γι' αυτή την πρώτη μάχη με τη Νόα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, με τον Πινέδα δεδομένα να επιστρέφει στην ενδεκάδα δίπλα στον Σιμάνσκι στον άξονα. Αναλυτικά, ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βίντα-Μουκουντί στόπερ, ο Ρότα δεξιά, ο Χατζισαφί αριστερά, οι Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, ο Ελίασον ή ο Φερνάντες δεξιά, ο Γκατσίνοβιτς ή ο Κοιτά αριστερά και ο Λιούμπισιτς πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο 37χρονος Κοσοβάρος Βισάρ Καστράτι θα διευθύνει τον αγώνα στην Αρμενία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Έντμοντ Ζεκίρι και Φατμίρ Σεκιράκα, ενώ 4ος ο Μέντορ Αγέτι. Στο VAR θα είναι επίσης από το Κόσοβο ο Αλμπάν Σάλα, με βοηθό τον Γκράνιτ Χισένι.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!