Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Νόα
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Νόα

Sportal newsroom 17:55 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 06.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόα στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Conference League.

Με δύο νίκες κόντρα στην Ίντερ ντ΄ Εσκάλδες πήρε την πρόκριση η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και τώρα σειρά έχει η Νόα από την Αρμενία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τη Nόα στο Abovyan City Stadium στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, θέλοντας να φύγει με θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στις 15 Αυγούστου στην «OPAP Arena».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της εκτός έδρας ευρωπαϊκής αναμέτρησης του Δικεφάλου έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι οι Μπρινιόλι και Γιόνσον, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστησαν.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται λοιπόν ο Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Κάλενς να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Γιόνσον και Πινέδα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Λιούμπισιτς από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Λιβάι Γκαρσία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!