Νοκ άουτ ξανά ο Γκαρσία με θλάση, χάνει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πρόβλημα και με Άμραμπατ

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Νοκ άουτ ξανά ο Γκαρσία με θλάση, χάνει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πρόβλημα και με Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 12:02 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 19.09.2024

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ θα χάσει τον Λιβάι καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει και ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός - Τι γίνεται με τον Λαμέλα

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί και επίσημα από την ΑΕΚ η απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ήρθε το κακό μαντάτο στον Ματίας Αλμέιδα για τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ, που είχε μείνει εκτός από το ματς με τον Βόλο λόγω ενοχλήσεων, βγαίνει ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω θλάσης.

Ο Γκαρσία έκανε χθες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που του προκαλούσε τις ενοχλήσεις. Και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως χάνει όχι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλιθέα, αλλά και το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, επίσης μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Νορντίν Άμραμπατ. Που επίσης θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλιθέα στην Λεωφόρο και μένει να φανεί μέσα στην εβδομάδα, αν θα μπορέσει να είναι παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που δεν φαίνεται εύκολο.

Όσον αφορά τον Έρικ Λαμέλα, που επίσης είχε χάσει το ματς με τον Βόλο λόγω ενοχλήσεων, προς το παρόν πηγαίνει πολύ συντηρητικά για να προφυλαχθεί. Είναι πιθανό να μην παίξει ούτε και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, προκειμένου να μπορέσει να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.