Επος: Διαιτητής απέβαλε φυσιοθεραπευτή γιατί μπήκε χωρίς άδεια στο γήπεδο (vid)

Σάρπσμποργκ

Επος: Διαιτητής απέβαλε φυσιοθεραπευτή γιατί μπήκε χωρίς άδεια στο γήπεδο (vid)

Κώστας Τόπας 09:37 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 22.07.2024

Στη Νορβηγία, διαιτητής απέβαλε φυσιοθεραπευτή ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να περιθάλψει έναν ποδοσφαιριστή της Σάρπσμποργκ.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία και το VAR αφαιρούν την εξουσία λήψης αποφάσεων από τους διαιτητές εντός γηπέδου, είναι σημαντικό να διατηρείται ένα συγκεκριμένο επίπεδο σεβασμού μεταξύ αυτών και των παικτών.

Τούτου λεχθέντος, ένας διαιτητής στη Νορβηγία ξεκάθαρα πήγε τα πράγματα ένα επίπεδο... παραπέρα. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί έμειναν σοκαρισμένοι όταν ο διαιτητής απέβαλε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Μπραν και Σάρπσμποργκ για την κορυφαία κατηγορία της Νορβηγίας.

Με το σκορ να βρίσκεται στο 0-0 με περίπου πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ένας παίκτης της Σάρπσμποργκ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε υποστεί κράμπα. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Ζοάο Φερέιρα, έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσει τον παίκτη, αλλά αποβλήθηκε αμέσως από τον διαιτητή αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια.

Ο Φερέιρα «συνελήφθη» από τις τηλεοπτικές κάμερες να διαμαρτύρεται και να δείχνει προς τον διαιτητή, οπότε ο τελευταίος του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και κόκκινη. Οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβαινε και γέλασαν με τον ρέφερι καθώς παρέμενε αρχικά στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», έγραψε ένας θαυμαστής στο X όταν αντέδρασε στην αποβολή. Ένας άλλος σχολίασε: «Ο Ρεφ έχει πτυχίο κλόουν». Τελικά, Σάρπσμποργκ και Μπραν αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1.