Έκλεισε τον Ζότα Σίλβα η Νότιγχαμ

Ζότα Σίλβα

i

©imago

Έκλεισε τον Ζότα Σίλβα η Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 11:56 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 31.07.2024

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ θα πρέπει να θεωρείται ο Ζότα Σίλβα, ο οποίος έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό.

Παίκτης της Νότιγχαμ θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζότα Σίλβα. Οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με την Γκιμαράες και ο 24χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ συν τρία εκατομμύρια ευρώ μπόνους αν παίξει 15 παιχνίδια. Ακόμα στο deal υπάρχει ακόμα ένα μπόνους τριών εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση κιόλας που ο Πορτογάλος επιθετικός σκοράρει δέκα γκολ.

Ο Σίλβα μάλιστα βρίσκεται καθ' οδόν για την Αγγλία προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τη Νότιγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό. Όπως έχουν αναφέρει ρεπορτάζ από την Πορτογαλία οι Πράσινοι είχαν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του επιθετικού της Γκιμαράες, κάνοντάς της και πρόταση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το ποσό που έδινε ο Παναθηναϊκός ήταν στα επτά εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια ώρα πρόταση είχε κάνει και η Κράσνονταρ η οποία έφτανε τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη χρονιά ο 24χρονος βρήκε δίχτυα 15 φορές με την πορτογαλική ομάδα και μοίρασε έξι ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και ένα τέρμα φέτος στα προκριματικά του Conference League. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Εσπίνο, τη Λεϊσόες και την Κάζα Πία.