Απολύθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ

Σίτι Γκράουντ

i

©printscreen

Απολύθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ

Κώστας Τσιακλής • 20:59 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 14.08.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε στην απόλυση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Φίλιπο Τζιράλντι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε στην απόλυση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Φίλιπο Τζιράλντι. Ο Ιταλός είχε αναλάβει το πόστο τον περασμένο Οκτώβριο και είχε τον έλεγχο της παρούσας δομής του συλλόγου και την αξιολόγηση των ρόλων του προσωπικού.

Ο Φίλιπο Τζιράρλντι ήταν αυτός που είχε την ευθύνη των μεταγραφών της Νότιγχαμ Φόρεστ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο είχαν αποκτηθεί οι Ντανίλο, Φελίπε, Κέιλορ Νάβας, Γκουστάβο Σκάρπα, Αντρέ Αγιού, Τζότζο Σέλβι και Κρις Γουντ.

Παρά τις πολλές προσθήκες τη φετινή σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην 18η θέση της Premier League και βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετράει εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη και η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η παρούσα κατάσταση φαίνεται να μην αρέσει στους διοικούντες της ομάδας και σύμψωνα με την Times αυτό το γεγονός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση τους.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την αποχώρηση του Φίλιπο Τζιράλντι αναφέρει: «Ο αθλητικός διευθυντής της Nottingham Forest, Filippo Giraldi, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του με άμεση ισχύ. Φεύγει φιλικά από τον σύλλογο με τις καλύτερες ευχές μας. Ο Φίλιπο θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Club και εύχεται στη Nottingham Forest καλή τύχη για το μέλλον».