Επίσημη η αποχώρηση του Κούπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Στιβ Κούπερ

i

© Youtube

Επίσημη η αποχώρηση του Κούπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Δημήτρης Χούπης 19:15 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 14.08.2024

Μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της, η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε γνωστό ότι ο Στιβ Κούπερ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Στιβ Κούπερ και Νότιγχαμ Φόρεστ δεν θα συνεχίσουν μαζί. Όπως έκαναν γνωστό οι «κόκκινοι», ο Ουαλός προπονητής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της. 

Ο Κούπερ αποκτήθηκε από τη Φόρεστ τον Σεπτέμβρη του 2021, όντας ο προπονητής που την ανέβασε στην Premier League μετά από 19 χρόνια. Ωστόσο η κακή εικόνα τον τελευταίο καιρό σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την αποχώρησή του. 

«Όλοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ θέλουν να ευχαριστήσουν τον Στιβ για την τρομερή συνεισφορά του στον σύλλογο. Η επιτυχία του να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ξανά στη Φόρεστ θα είναι αναμφίβολα μία αξέχαστη στιγμή για την ιστορίας του συλλόγου. 

Ευχαριστούμε τον Στιβ για την αφοσίωσή του όσο καιρό ήταν στην ομάδα με εμάς, αλλά και την σύνδεσή του με τους οπαδούς της ομάδας και την πόλη του Νότιγχαμ. 

Στιβ θα είσαι για πάντα ένας φίλος του συλλόγου και για πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος στο City Ground. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε κάθε του μελλοντική προσπάθεια», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ουαλός αφήνει τους «κόκκινους στη 17η θέση με 14 βαθμούς, πέντε πάνω από τη «ζώνη του υποβιβασμού». Αντικαταστάτης του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Νούνο Εσπιρίντο Σάντο, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν για την Αγγλία.