«Ποινή αφαίρεσης βαθμών για τη Νότιγχαμ αναμένουν στην Premier League»

«Ποινή αφαίρεσης βαθμών για τη Νότιγχαμ αναμένουν στην Premier League»

Sportal newsroom 18:48 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 14.08.2024

Σε δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται πως οι ομάδες της Premier League περιμένουν να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Άγγλοι ισχυρίζονται πως όλες οι ομάδες της Premier League είναι σίγουρες ότι η ΝότιγχαμΦόρεστ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, όπως τιμωρήθηκε και η Έβερτον πριν λίγο καιρό.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ της Daily Mail, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κριθεί ήδη ένοχη για παραβιάσεις του Profit and Sustainability Rules (PSR), που αφορά το μέγιστο περιθώριο οικονομικών απωλειών για κάθε σύλλογο.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι στις αρχές του μήνα θα οριστεί η ημερομηνία, όπου ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή θα ακροαστεί την υπερασπιστική γραμμή της Νότιγχαμ, η οποία από την στιγμή που ανέβηκε στην Premier League το καλοκαίρι του 2022, έκανε 43 μεταγραφές και υπερέβη το όριο απωλειών, που για εκείνη ήταν τα 61 εκατομμύρια λίρες.

Αν της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, η Νότιγχαμ θα έχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί πριν την λήξη του πρωταθλήματος διότι είναι αρκετά πιθανό η απόφαση να επηρεάσει άμεσα την υπόθεση υποβιβασμού στην Championship.