Θλιβερή (και πάλι) η Γιουνάιτεντ, την ξέρανε η Νότιγχαμ!
i

©Photo by Ritchie Sumpter/NFFC via Getty Images

Θλιβερή (και πάλι) η Γιουνάιτεντ, την ξέρανε η Νότιγχαμ!

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:32 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 14.08.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκλεισε το 2023 με νίκη, καθώς επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Μία πολύ σημαντική πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επικράτησε στο «City Ground» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο βρίσκεται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στην 7η θέση με 31 πόντους.  

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο ματς. Στο 56ο λεπτό ο Ντιόγκο Νταλότ έκανε το σουτ από την άκρη περιοχής, όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ματ Τέρνερ. 

Οκτώ λεπτά μετά η Νότιγχαμ πήρε το προβάδισμα με τον Νίκολας Ντομίνκεθ. Ο Αργεντίνος εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Γκονσάλο Μοντιέλ και με ένα καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων κράτησε για λίγο. Στο 78ο λεπτό ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πάτησε τη μπάλα για τον Μάρκους Ράσφορντ στο όριο της περιοχής και αυτός νίκησε τον Τέρνερ για το 1-1 της Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο ματς και χάρη στο γκολ του Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (82') πήρε τους τρεις βαθμούς και έκλεισε το 2023 με θετικό, πρόσημο. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (21ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ