Το μυθικό προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων έκανε την ολική μεταμόρφωση» (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Το μυθικό προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων έκανε την ολική μεταμόρφωση» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:57 - 12.10.2024

Μέσα από μία πολύ μεγάλη επένδυση που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πλέον στη διάθεσή της ένα προπονητικό κέντρο... διαμάντι.

Μία νέα σελίδα γυρνάει η Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτό - όπως ανέφερε ο σύλλογος - χάρη στην επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μέσα από αυτά τα χρήματα, η ομάδα πλέον έχει ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, το οποίο ξεκίνησε να αναβαθμίζεται μέσα στο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί με εσάς τη συναρπαστική μεταμόρφωση του προπονητικού κέντρου του συλλόγου, μετά από μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της Forest, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο σύλλογος έχει αναλάβει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης για να βελτιώσει όχι μόνο το "City Ground" αλλά και να φέρει επανάσταση στο προπονητικό κέντρο "Nigel Doughty Academy".

O Φαν Ντάικ αποβλήθηκε με την Ολλανδία και οι οπαδοί της Λίβερπουλ χαίρονται
PREMIER LEAGUE

11:45 - 12.10.2024

O Φαν Ντάικ αποβλήθηκε με την Ολλανδία και οι οπαδοί της Λίβερπουλ χαίρονται

Κόκκινη κάρτα είδε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ολλανδία για το Νations League και οι οπαδοί της Λίβερπουλ «κάνουν πάρτι», καθώς ο παίκτης των «Οράνιε» θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί για το ματς με την Τσέλσι την Κυριακή (20/10).

Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του προγράμματος ήταν η δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου 405 τ.μ., που θα περιέχει αίθουσες φυσικής κατάστασης και αίθουσες αποκατάστασης, όλα ενισχύοντας την απόδοση, τη δύναμη, την προετοιμασία και την αποκατάσταση των παικτών.

Οι εργασίες έχουν επίσης ολοκληρωθεί στο εσωτερικό των αποδυτηρίων των παικτών, το οποίο περιλαμβάνει πλέον μια ολοκαίνουργια σάουνα, λουτρά πάγου και ζεστά μπάνια για βέλτιστη αποκατάσταση των μυών.

Η πρόσφατα ανακαινισμένη τραπεζαρία, η οποία στεγάζει μια νέα κουζίνα υψηλής ποιότητας για την ομάδα σεφ και διατροφολόγων του κλαμπ, φιλοξενεί επίσης, διευρυμένα καθίσματα εστιατορίου και μόνιμη βάση καφέ barista.  

Ένας νέος χώρος lounge, πλαισιωμένος από παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στα γήπεδα προπόνησης, επεκτάθηκε στο πίσω μέρος του κτιρίου και περιλαμβάνει ένα σαλόνι χαλάρωσης , τραπέζι μπιλιάρδου, τυχερά παιχνίδια και πινγκ πονγκ.

Οι νέοι χώροι εντός του προπονητικού γηπέδου επιτρέπουν επίσης ανεπτυγμένη επικοινωνία μεταξύ παικτών και προσωπικού για τη βελτίωση της ποιότητας του χρόνου επαφής για τις ατομικές συνεδρίες προπόνησης και αξιολόγησης απόδοσης.

Στον επάνω όροφο της "Nigel Doughty Academy", τα γραφεία έχουν ανακαινιστεί και επεκταθεί, ώστε να περιλαμβάνουν μια νέα αίθουσα συνεδριάσεων, έναν χώρο συσκέψεων και μια αίθουσα ανάλυσης βίντεο με άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι για τη μαγνητοσκόπηση των εκπαιδευτικών συνεδριών. 

Αυτό ακολουθεί μια ολοκληρωμένη εργασία που ολοκληρώθηκε πριν από το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων υβριδικών γηπέδων που διαθέτουν την ίδια ποιότητα επιφάνειας με το διάσημο City Ground».