Η Νότιγχαμ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Premier League για το γκολ του Τόνεϊ

Η εκτέλεση φάουλ του Άιβαν Τόνεϊ

i

PrtScr

Η Νότιγχαμ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Premier League για το γκολ του Τόνεϊ

Δημήτρης Χούπης 19:40 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 14.08.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έστειλε επιστολή στην Premier League διαμαρτυρόμενη για το γκολ του Άιβαν Τόνεϊ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπρέντφορντ και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πάνω από τη «ζώνη του υποβιβασμού». 

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Τόμας Φρανκ το έβαλε ο Άιβαν Τόνεϊ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όντας μάλιστα το πρώτο του στην επιστροφή του μετά από οκτώ μήνες αποκλεισμού. Το ενδιαφέρον είναι ότι και το τελευταίο του γκολ, πριν τον αποκλεισμό του για τον παράνομο στοιχηματισμό, ήταν πάλι απέναντι στη Νότιγχαμ και ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο το γκολ του Άγγλου σήκωσε... κουβέντα αφού μετακίνησε την μπάλα από το σημείο που είχε δείξει ο διαιτητής, πριν εκτελέσει το φάουλ. Μία μέρα μετά το παιχνίδι λοιπόν οι άνθρωποι της Νότιγχαμ πήραν την απόφαση να ζητήσουν εξηγήσεις από την Premier League

Πιο αναλυτικά μέσω επιστολής στην Premier League τόνισαν ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να μετακινήσουν την μπάλα, ενώ ένας ακόμα λόγος της διαμαρτυρίας τους ήταν η μη παρέμβαση του VAR προκειμένου να μην μετρήσει το γκολ της ομάδας του Λονδίνου. 

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είναι με την Μπρίστολ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ στο πρωτάθλημα είναι απέναντι στην Άρσεναλ στο City Ground.