Παίρνει αναβολή η απόλυση του Κούπερ από τη Νότιγχαμ μετά την ισοπαλία με τη Γουλβς

Στιβ Κούπερ

i

© Youtube

Παίρνει αναβολή η απόλυση του Κούπερ από τη Νότιγχαμ μετά την ισοπαλία με τη Γουλβς

Δημήτρης Χούπης 17:08 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 14.08.2024

Όπως αναφέρει αγγλικό Μέσο η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει σε δεύτερες σκέψεις για την απόλυση του Κούπερ μετά την ισοπαλία απέναντι στη Γουλβς.

Η θέση του Στιβ Κούπερ «τρίζει» εδώ και καιρό, αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει μόλις τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Κάπως έτσι είναι στη 16η θέση με 14 βαθμούς, έξι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Μετά τις τέσσερις σερί ήττες λοιπόν η θέση του Ουαλού τεχνικού έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Μάλιστα η διοίκηση της Φόρεστ είχε μπει σε σκέψεις να τον απολύσει σε περίπτωση που οι «κόκκινοι» γνώριζαν κι άλλη ήττα από τη Γουλβς. Παρόλα αυτά η ισοπαλία απέναντι στους «λύκους» λειτούργησε θετικά για τον Κούπερ

Όπως αναφέρει το Sky Sports η εικόνα της ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα έκανε τον ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει στον... πάγο τις όποιες σκέψεις του για απόλυση του Ουαλού τεχνικού. 

Την ίδια ώρα τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει και αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι για τους «κόκκινους». Συγκεκριμένα δύο παίκτες της ομάδας έχουν τιμωρηθεί από τον σύλλογο και συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Τζο Γουόραλ και τον Σκοτ ΜακΚένα

Πυρά Μόργκαν κατά Τεν Χαχ: «Εδιωξε τον Κριστιάνο για να φέρει επιθετικό που δεν έχει γκολ στην Premier League»
PREMIER LEAGUE

12:37 - 10.12.2023

Πυρά Μόργκαν κατά Τεν Χαχ: «Εδιωξε τον Κριστιάνο για να φέρει επιθετικό που δεν έχει γκολ στην Premier League»

Πυρά εναντίον του Έρικ Τεν Χαχ εξαπέλυσε ο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Ολλανδό τεχνικό, χρεώνοντας του γι' ακόμη μία φορά την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος της απόφασης αυτής δεν είναι κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα ή καυγάς, αλλά η απουσία τους από την ήττα από τη Φούλαμ. Κάπως έτσι δεν αποκλείεται η Νότιγχαμ να τους αφήσει ελεύθερος στο ερχόμενο μεταγραφικό «παράθυρο».