Η FA κάλεσε τη Νότιγχαμ σε απολογία

Νότιγχαμ Φόρεστ- Σίτι Γκράουντ

i

©Nottingham Forest

Η FA κάλεσε τη Νότιγχαμ σε απολογία

Sportal newsroom 17:30 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 31.05.2024

Η FA κάλεσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά από το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ στις 2 Μαρτίου.

Σε μπελάδες μπορεί να μπει η Νότιγχαμ. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο κλήθηκε σε απολογία από την FA για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στις 2 Μαρτίου. Όταν οι «κόκκινοι» είχαν περάσει νικηφόρα από το City Ground χάρη στο γκολ του Νούνιες στο 90+9'.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορήθηκε για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ελέγξει τους οπαδούς στο παιχνίδι της Premier League απέναντι στη Λίβερπουλ το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ισχυρίζεται ότι η Νότιγχαμ απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι οπαδοί της συμπεριφέρθηκαν με έναν ανάρμοστο τρόπο.

Συμπεριφέρθηκαν με έναν ανάρμοστο τρόπο, απειλητικό ή προβοκατόρικο τρόπο. Παράλληλα κατηγορείται για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να συγκρατήσει το κοινό να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει διορία μέχρι τις 7 Ιουνίου να απαντήσει», γράφει η ανακοίνωση της αγγλικής ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της Φόρεστ είχαν παράπονα από τον διαιτητή, Τίρνεϊ. Ο λόγος της οργής της Νότιγχαμ ήταν το γεγονός ότι μετά από διακοπή για τραυματισμό του Χάντσον Οντόι, έδωσε την κατοχή στη Λίβερπουλ, ενώ την μπάλα την είχαν οι γηπεδούχοι.

Μάλιστα ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κώστα Τσιμίκα να τον συγκρατεί και την ασφάλεια του γηπέδου να τον βγάζει εκτός.