Κοντά στη Νότιγχαμ ο Ζότα Σίλβα που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό

Ζότα Σίλβα

i

©imago

Κοντά στη Νότιγχαμ ο Ζότα Σίλβα που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 09:12 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 31.07.2024

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Ζότα Σίλβα, φαίνεται ότι κλείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ζότα Σίλβα είναι ένας παίκτης που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως φαίνεται οδεύει προς την Αγγλία και την Premier League.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε κάνει πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πορτογάλο επιθετικό και βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτησή του.

Η συμφωνία είναι σε τελικό στάδιο, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να μένουν για να ολοκληρωθεί το deal. Το ποσό που λέγεται ότι θα βγάλουν οι «κόκκινοι» είναι γύρω στα επτά εκατομμύρια ευρώ συν τρία εκατομμύρια ευρώ μπόνους.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ποσό έδινε και ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα. Οι Πράσινοι συνδέθηκαν με τον 24χρονο επιθετικό, λέγοντας ότι έδιναν επτά εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από την Γκιμαράες. Εκτός από τη Νότιγχαμ και τον Παναθηναϊκό, πρόταση έκανε και η Κράσνονταρ, η οποία μάλιστα ήταν καλύτερη αφού έφτανε τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο ποδοσφαιριστής όμως επέλεξε να πάει στην Αγγλία για την Premier League και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την περασμένη χρονιά ο 24χρονος βρήκε δίχτυα 15 φορές με την πορτογαλική ομάδα και μοίρασε έξι ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και ένα τέρμα φέτος στα προκριματικά του Conference League. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Εσπίνο, τη Λεϊσόες και την Κάζα Πία.