Ο Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη Νότιγχαμ από τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Ο Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη Νότιγχαμ από τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας

Δημήτρης Χούπης 20:05 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 29.05.2024

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί παρελθόν από τη Νότιγχαμ, αφού παραιτήθηκε από τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας που είχε στην ομάδα.

Δεν κράτησε για πολύ η παρουσία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της Stoiximan Superleague στα μέσα του Φεβρουαρίου είχε αναλάβει στην αγγλική ομάδα τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας, ωστόσο σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες παραιτήθηκε από τη θέση του.

Η πρόσληψη του Άγγλου από τους «κόκκινους» είχε σκοπό να βοηθήσει τόσο τους παίκτες της ομάδας, όσο και το προσωπικό να καταλάβουν με μεγαλύτερη ευκολία τη λειτουργία του VAR. Αλλά και τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις στην Αγγλία.

Ωστόσο όπως αναφέρουν στο Νησί το τελευταίο διάστημα η παρουσία του δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική. Συγκεκριμένα, η Daily Mail σχολιάζει πως ο Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη θέση του, αφού το διοικητικό συμβούλιο της Νότιγχαμ παραδέχθηκε πως ο ρόλος του στεκόταν εμπόδιο.

Παρόλα αυτά στους «κόκκινους θεωρούν πως ο λόγος της αποχώρησής του, είναι το γεγονός πως έκανε τους ανθρώπους της PGMOL έξαλλους. Κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην ομάδα. Παράλληλα ο Άγγλος έχει μπει σε σκέψεις να κινηθεί νομικά κατά των βρετανικών ΜΜΕ, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο τον έχουν στοχοποιήσει.

«Με αυτό τον τρόπο ανακοινώνω ότι δεν θα παρέχω πλέον υπηρεσίες ανάλυσης αγώνων στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήμουν υπερήφανος που το έκανα στο πλαίσιο μιας συμφωνίας συμβούλων μεταξύ της NFFC και της Referee Consultant Ltd», ήταν τα λόγια του 49χρονου μετά την παραίτησή του.