«Συμφώνησε με Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος»

Οδυσσέας Βλοχοδήμος

i

©printscreen

«Συμφώνησε με Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος»

Κωνσταντίνος Ζήκος • 13:27 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 14.08.2024

Όπως δημοσίευσε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και απομένει η συμφωνία με την Μπενφίκα για τη παραχώρηση του παίκτη.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση του από την Μπενφίκα, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Όπως τονίζει ο Fabrizio Romano, «οι συζητήσεις μεταξύ της αγγλικής ομάδας και της Μπενφίκα συνεχίζονται και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις».

Θυμίζουμε, ότι η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπενφίκα αρχικά να αξιώνει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει. Η Πορτογαλική A Bola στις 30/8 έγραψε πως «ο Βλαχοδήμος «παγώνει» την περίπτωση της ομάδας της Premier League, καθώς περιμένει πρόταση από την Γερμανική Bundesliga», αλλά φαίνεται πως ο Έλληνας τερματοφύλακας οδεύει προς Premier League.

Παρότι ο Βλαχοδήμος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους Πορτογάλους μέχρι το 2027, ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει. Σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση, είχε ενδεχομένως και ο πρόσφατος καυγάς του με τον προπονητή της ομάδας, Ρόντζερ Σμίντ, με τον ίδιο να δηλώνει το εξής για το ζήτημα του Έλληνα διεθνή: 

«Μπορούμε να έχουμε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ομάδα. Μετά έχουμε πάντα έναν τρίτο μαζί μας σε περίπτωση που συμβεί κάτι, είναι η συνήθης διαδικασία. Ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός και προς το παρόν παραμένει ανοιχτό ζήτημα. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος των μεταγραφών»

Πρόκριση με ανατροπή για την Τσέλσι - Αποκλεισμός στο 90' για τη Νότιγχαμ
PREMIER LEAGUE

00:49 - 31.08.2023

Πρόκριση με ανατροπή για την Τσέλσι - Αποκλεισμός στο 90' για τη Νότιγχαμ

Η Τσέλσι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Carabao Cup, ενώ η Νότιγχαμ αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση , με ήττα στο τέλος του αγώνα από τη Μπέρνλι. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στη Μπενφίκα από το 2018, όταν και παραχωρήθηκε έναντι 2,4 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παναθηναϊκό. Έχει καταγράψει με τους «αετούς» 225 εμφανίσεις συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχτεί 217 τέρματα, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 94 φορές.