Τιμωρία πέντε παιχνιδιών στον Ντάργουιν Νούνιες για το ξύλο με οπαδούς στο Ουρουγουάη - Κολομβία
i

©imago

Τιμωρία πέντε παιχνιδιών στον Ντάργουιν Νούνιες για το ξύλο με οπαδούς στο Ουρουγουάη - Κολομβία

Δημήτρης Χούπης 17:09 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 28.08.2024

Ο Ντάργουιν Νούνιες τιμωρήθηκε από την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής για τα επεισόδια στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Κολομβία, δεχόμενος ποινή πέντε παιχνιδιών.

Ο Ντάργουιν Νούνιες δεν γλίτωσε την τιμωρία για τα επεισόδια που είχαν γίνει τον περασμένο Ιούλιο στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Κολομβία για το Κόπα Αμέρικα. Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Λίβερπουλ, δέχτηκε τιμωρία πέντε παιχνιδιών από την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, αλλά και πρόστιμο 18.000 ευρώ.

Ο διεθνής φορ δεν ήταν ο μόνος παίκτης της Ουρουγουάης που τιμωρήθηκε, αφού ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ της Τότεναμ δέχτηκε ποινή τεσσάρων παιχνιδιών και 14.4000 ευρώ πρόστιμο, ενώ οι Ματίας Ολιβέιρα, Ρόναλντ Αραούχο και Χοσέμα Χιμένεθ δέχτηκαν τρία παιχνίδια και 10.800 ευρώ πρόστιμο.

Οι τιμωρίες των ποδοσφαιριστών αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ισχύει για τα παιχνίδια με τις ομάδες τους, αλλά για τους αγώνες με την Ουρουγουάη. Το πρώτο παιχνίδι της «Σελέστε» είναι με τη Γουατεμάλα στις 2 Σεπτεμβρίου σε φιλική αναμέτρηση, ενώ ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι πέντε μέρες μετά απέναντι στην Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του ημιτελικού των δύο ομάδων ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Κολομβίας και τους ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης. Όλα ξεκίνησαν αφού μεθυσμένοι οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στο σημείο που κάθονταν οι οικογένειες των παικτών, οι οποίοι έσπευσαν να τους υπερασπιστούν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Εκεί ξεκίνησαν και η ένταση, αφού οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν στην κερκίδα και πιάστηκαν στα χέρια με τους οπαδούς. Μάλιστα ο Ντάργουιν Νούνιες πέταξε και μια καρέκλα στην εξέδρα, με τους πιο ψύχραιμους να τον συγκρατούν.