Δύο γνώριμα πρόσωπα για τον πάγκο του Βόλου
i

© Intime

Δύο γνώριμα πρόσωπα για τον πάγκο του Βόλου

Γιάννης Λιβανός • 09:45 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 14.08.2024

Ο Βόλος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και φαίνεται πως μεταξύ άλλων εξετάζει και δύο γνώριμες λύσεις από το παρελθόν...

Ο Βόλος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Άνχελ Λόπεθ την Τετάρτη (21/02) και ως εκ τούτου ψάχνει τον νέο τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία της θεσσαλικής ομάδας.

Η ομάδα του Βόλου θέλει να βρει έναν τεχνικό, προκειμένου να σώσει την χρονιά. Οι ιθύνοντες μάλιστα του συλλόγου φαίνεται να τσεκάρουν δύο...δοκιμασμένες λύσεις, που ξέρουν καλά τι εστί Βόλος και επομένως δεν θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν.

Ο λόγος για την περίπτωση του Χουάν Φεράντο, ο οποίος είχε εργαστεί για μία τριετία στον Βόλο (2017-2020) και κυκλοφορεί ελεύθερος από τις αρχές του έτους, όταν και απολύθηκε από την ινδική Μοχούν Μπαγκάν.

Ο Φεράντο καθοδήγησε τη θεσσαλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2017 έως τις αρχές του 2020 (2 Ιανουαρίου) και βρέθηκε στην άκρη του πάγκου σε 78 παιχνίδια. Από αυτά νίκησε σε 45, σε 15 έφερε ισοπαλίες και σε 18 αγώνες ηττήθηκε.

Στα «ραντάρ» του Βόλου επίσης φέρεται να βρίσκεται και ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος έχει ξαναεργαστεί στην ομάδα ως βοηθός του  Αλμπέρτο Γκαγιέγκο (2020), αλλά και ως πρώτος μετά την αποχώρηση του Καταλανού.


Τα πάντα για τον Ντραγκόβσκι: Πόσα αμείβεται ετησίως ο Πολωνός και η ρήτρα που πρέπει να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:31 - 22.02.2024

Τα πάντα για τον Ντραγκόβσκι: Πόσα αμείβεται ετησίως ο Πολωνός και η ρήτρα που πρέπει να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ αποκρούοντας τρία πέναλτι. Με την επόμενη σκέψη αυτόματα να πηγαίνει στις προϋποθέσεις για την παραμονή του στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Το Sportal έχει τις απαντήσεις.

Μένει να φανεί πως θα κινηθεί τελικά η ομάδα του Βόλου, με τις εξελίξεις να αναμένονται στο αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ πλέον ό,τι και να γίνει στην ομάδα θα συνδέεται άμεσα και με την απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να αποχωρήσει από τη διοίκηση του συλλόγου το καλοκαίρι.