Νταβέλης: «Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης θα παραιτηθώ και εγώ, συγγνώμη εκ μέρος όλων των Λαρισαίων»

Ο Αχιλλέας Νταβέλης

i

© SS Youtube

Νταβέλης: «Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης θα παραιτηθώ και εγώ, συγγνώμη εκ μέρος όλων των Λαρισαίων»

Sportal newsroom 09:03 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, στάθηκε στο πλευρό του Παύλου Δερμιτζάκη μετά τη χυδαία επίθεση που δέχτηκε από τους οπαδούς της ομάδας της Λάρισας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Η ΑΕΛ επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη, ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη χυδαία επίθεση που δέχτηκε ο προπονητής της Λάρισας από τους οπαδούς της ομάδας. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της ΑΕΛ φώναζαν συνθήματα για τη μητέρα του, η οποία δεν είναι στη ζωή. 

Αυτή η κίνηση έφερε και την αντίδραση του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως η παραίτησή του είναι στη διάθεση της ομάδας. 

«Σήμερα κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε. Δεν μπορεί να μου βρίζουν τη μάνα και να πληρώσω το μάρμαρο. Ήρθα τρίτη αγωνιστική σε μια ομάδα που είναι αυτή που είναι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ο σκοπός μου είναι να παραιτηθώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Δερμιτζάκης. 

Ωστόσο η κατάσταση δεν τελείωσε εκεί. Η ΑΕΛ με σχετική ανακοίνωση έδειξε τη στήριξή της προς τον Έλληνα τεχνικό, ενώ θέση πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Νταβέλης, αυτοπροσώπως. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, μιλώντας στην εκπομπή «THESSALY SPORT», έκανε ξεκάθαρο ότι είναι με το μέρος του Δερμιτζάκη. 

Τόνισε δε ότι αν ο έμπειρος τεχνικός παραιτηθεί, τότε θα παραιτηθεί κι αυτός. ««Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΑΕΛ. Τεράστια συγγνώμη εκ μέρους όλων των Λαρισαίων για όσα ακούστηκαν εις βάρος του κ. Δερμιτζάκη».

Η οριστική απόφαση για το μέλλον του Δερμιτζάκης στην ομάδα της Λάρισας, θα παρθεί την Πέμπτη (12/10).