Μια ανάσα από την Μπάγερν Μονάχου ο Ντάιερ
i

©Photo by Chloe Knott - Danehouse/Getty Images

Μια ανάσα από την Μπάγερν Μονάχου ο Ντάιερ

Δημήτρης Χούπης 11:51 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 14.08.2024

Ο Έρικ Ντάιερ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Τότεναμ με την Μπάγερν Μονάχου να είναι αρκετά κοντά στην απόκτησή του.

Όπως όλα δείχνουν ο Έρικ Ντάιερ θα αποχωρήσει από την Τότεναμ μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο. Μάλιστα έχει βρεθεί και η νέα του ομάδα, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι αρκετά κοντά στην απόκτησή του. 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άγγλος μέσος έχει πάρει το «πράσινο φως» από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, ενώ έχει έρθει και σε προφορική συμφωνία με τους Βαυαρούς για τη μετακίνησή τους στη Γερμανία. Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάτι οριστικό, καθώς ο διεθνής μέσος περιμένει την απόφαση της Μπάγερν, η οποία θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι το φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου, αφού έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του υπενθυμίζεται ότι λήγει το καλοκαίρι του 2024. Παρόλα αυτά μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τη στιγμή που έχει μπει στο τελευταία εξάμηνο του συμβολαίου του. 

Την ίδια ώρα τα «σπιρούνια» είναι κοντά στην απόκτηση ενός νέου κεντρικού αμυντικού, του Ράντου Ντραγκούσιν. Η Τότεναμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τζένοα για τη μετακίνηση του Ρουμάνου στόπερ, με τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για τους προσωπικούς όρους.