Νταμπράουσκας: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία»

Βάλντας Νταμπράουσκας

i

©Intime

Νταμπράουσκας: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:05 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω. Την ίδια ώρα ο Γκάμπριελ Σούρερ υποστήριξε ότι οι Αγρινιώτες άξιζαν τη νίκη.

Παναιτωλικός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1, με το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να προσφέρει πλούσιο θέαμα. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω.   

«Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Παρότι δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά και μέχρι το 60ο λεπτό παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε καλή κυκλοφορία. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο φτάναμε εύκολα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. 

Είχαμε ένα δοκάρι, δεν φτάσαμε στο γκολ και στο τέλος είχε και ο Παναιτωλικός κάποιες καλές αντεπιθέσεις που θα μπορούσε να μας τιμωρήσει, αλλά μας έσωσε ο τερματοφύλακάς μας. Για τρίτο σερί παιχνίδι θεωρώ πως αξίζαμε κάτι παραπάνω, όμως δεν μετατρέψαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Πάλι γυρνάμε πίσω με έναν βαθμό και κανένας δεν θα είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία». 

Σούρερ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Την ίδια ώρα ο Γκάμπριελ Σούρερ υποστήριξε η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και το γεγονός ότι η ομάδα του εμφανίστηκε αγχωμένη, μετά το γκολ του Μαλή.  

«Βάλαμε γκολ, αλλά αντί να είμαστε πιο ήρεμοι, μοιάζαμε πιο αγχωμένοι. Ήρθε η ισοφάριση, δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο στέκομαι στην εικόνα που δείξαμε. 

Νομίζω πως ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, αλλά εμείς είχαμε καλύτερες φάσεις στη συνέχεια και μάλλον αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος ήταν εκνευρισμένος και το πέρασε αυτό και στους παίκτες. Έπρεπε να κερδίσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Έχουμε πίεση γιατί θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο εν όψει του αγώνα με τη Λαμία».