Η σκληρή αντίδραση του Ντάνι Άλβες όταν έμαθε ότι θα παραμείνει στη φυλακή

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η σκληρή αντίδραση του Ντάνι Άλβες όταν έμαθε ότι θα παραμείνει στη φυλακή

Κώστας Τόπας 09:10 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 20.08.2024

Μόλις έμαθε ότι απορρίφθηκε το αίτημά του και θα παραμείνει στη φυλακή, ο Ντάνι Άλβες πέρασε όλο το πρωί στο κελί του σιωπηλός.

Την Τρίτη (21/02) δόθηκε στη δημοσιότητα η απόφαση του δικαστηρίου της Βαρκελώνης να κρατήσει τον Ντάνι Άλβες προφυλακιστέο χωρίς εγγύηση, μιας και το αίτημά του απορρίφθηκε. Το πρόγραμμα «Four a day» αποκάλυψε την αντίδραση του Βραζιλιάνου όταν έμαθε για την απόφαση. Όπως εξήγησε, ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, έμεινε στο κελί όλο το πρωί σιωπηλός. 

Ο Άλβες βρίσκεται στη φυλακή εδώ και ένα μήνα κατηγορούμενος ότι βίασε μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του παίκτη παρουσίασε εναλλακτικές λύσεις για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου, όπως να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι ή να παραδώσει και τα δύο διαβατήριά του, καθώς έχει διπλή ιθαγένεια, ισπανική και βραζιλιάνικη. Ωστόσο, το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε τα αιτήματα του Ντάνι Άλβες.

Από την άλλη, σύμφωνα με τη «La Razón», οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες επεξεργάζονται μια νέα στρατηγική για να αποδείξει την αθωότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, η υπεράσπιση του πρώην αστέρα θα επικεντρωθεί σε δύο τρόπους. Αρχικά, ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά του θύματος αλλά και στις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Πριν λίγες μέρες, ο δικηγόρος διαβεβαίωσε ότι τα τραύματα της νεαρής δεν αντιστοιχούσαν σε σεξουαλική επίθεση κι εκεί θα προσπαθήσουν να ποντάρουν οι δικηγόροι ώστε να αθωώσουν τον Άλβες.