Ο Ντάνι Άλβες νιώθει ξανά ποδοσφαιριστής: Η νέα του ζωή εκτός φυλακής

Ντάνι Άλβες - Τζοάνα Σανθ

Ο Ντάνι Άλβες νιώθει ξανά ποδοσφαιριστής: Η νέα του ζωή εκτός φυλακής

Κώστας Τόπας 09:49 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 06.09.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ντάνι Άλβες απολαμβάνει την προσωρινή του ελευθερία περιμένοντας την οριστική απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας από τον Βραζιλιάνο.

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση τον Φεβρουάριο, αφού κρίθηκε ένοχος για βιασμό μιας γυναίκας σε ισπανικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το 2022. Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα καταδικάστηκε επίσης να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα, αφού κρίθηκε ένοχος από ισπανικό δικαστήριο. Ο Βραζιλιάνος πέρασε μόλις τέσσερις εβδομάδες από την ποινή του πίσω από τα κάγκελα, αφού πλήρωσε ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Σήμερα, ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να απολαμβάνει την προσωρινή του ελευθερία. Και να θυμίσουμε ότι ο δικαστής που είναι υπεύθυνος για την υπόθεσή του αποφάσισε να τον αφήσει εκτός φυλακής εν αναμονή της επίλυσης των εφέσεων των διαφόρων εμπλεκομένων (της ίδιας της Εισαγγελίας, της εισαγγελίας και της υπεράσπισης του Βραζιλιάνου).

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, μεταξύ άλλων, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του στη Βαρκελώνη με τη σύζυγό του, το μοντέλο Τζοάνα Σανθ. Και εκεί, στη Βαρκελώνη, θέλει να νιώσει ξανά ποδοσφαιριστής. Αυτό το κάνει οργανώνοντας αγώνες ποδοσφαίρου. Όπως έκανε ήδη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή Μπράιανς 2, όπου πέρασε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. 

Φανταστείτε την έκπληξη των άλλων παικτών όταν φτάνουν στο γήπεδο και βρίσκουν τον ίδιο τον Ντάνι Άλβες με την ομάδα φίλων του. Και σε αυτούς τους αγώνες που διοργανώνονται μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό, οι χρήστες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν άλλους, ούτε ξέρουν με ποιον θα παίξουν μέχρι να πάνε στο μέρος.

Ντάνι Άλβες - Τζοάνα Σανθ

Ο αμυντικός εθεάθη αυτό το καλοκαίρι να συμμετέχει σε αρκετούς αγώνες σε διαφορετικά γήπεδα στην πόλη της Βαρκελώνης. Αλλά όχι μόνο αυτό. Έχει επίσης εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να απολαύσει λίγες μέρες ήλιο και παραλία με τη γυναίκα του μέσα από την ισπανική γεωγραφία. Η Ίμπιζα, η Μαγιόρκα ή η πατρίδα της Τενερίφη ήταν μερικοί από τους επιλεγμένους προορισμούς του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!