Απρόοπτο με Ντάνι Γκαρθία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Γκαρθία και ο Ορτέγκα

i

© Intime

Απρόοπτο με Ντάνι Γκαρθία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 12:43 - 17.07.2024

Ένα απρόοπτο περιλάμβανε η προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, αφού ο Ντάνι Γκαρθία αποχώρησε με ενόχληση στη γάμπα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία, εκεί όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Αυτή περιλάμβανε ένα απρόοπτο με το «καλημέρα», αφού ο Ντάνι Γκαρθία αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα.

Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει από το φιλικό που θα δώσει η ομάδα εναντίον του Άγιαξ (19/7), ενώ αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Με Μασούρα και νεοαποκτηθέντες η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία - Ενσωματώθηκε και ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός έφτασε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στην Ολλανδία για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Εκεί θα δώσει απέναντι στον Άγιαξ, την Αλ Γκαντσιά και τη Ναϊμέγκεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ξεκίνησαν αμέσως τις προπονήσεις, έχοντας όλους τους νεοαποκτηθέντες, τον Μάρκο Στάμενιτς, τον Αναγνωστόπουλο, τον Ντάνι Γκαρθία και τον Κοστίνια. Παρών ήταν και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος προ ολίγων ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο έχει διάρκεια για τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Οι παίκτες μάλιστα πηγαινοερχόντουσαν στις προπονήσεις με ποδήλατα και στη διαδρομή είχαν... παρέα αφού συνάντησαν χήνες, τις οποίες οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ δεν έχασαν την ευκαιρία να τις φωτογραφήσουν. Στην Ολλανδία έφτασε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο φιλικό είναι την Παρασκευή (19/7) απέναντι στον Άγιαξ.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση: