Ντάνι Όλμο: «Δεν με εξέπληξε το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα»

Φωτ. IMAGO

Ντάνι Όλμο: «Δεν με εξέπληξε το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα»

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:21 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 05.09.2024

Ο Ντάνι Όλμο σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την Μπαρτσελόνα, την Εθνική Ισπανίας αλλά και την σχέση με τους συμπαίκτες του.

Το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Όλμο, ο οποίος έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο, μίλησε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «Εl Larguero» και μεταξύ άλλων, είπε πως το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του δεν το εξέπληξε καθόλου.

«Δεν με εξέπληξε το ξεκίνημα της Μπάρτσα, βγαίναμε από μια καλή preseason και ο στόχος ήταν να κερδίσουμε τα τέσσερα παιχνίδια πριν από την ανάπαυλα. Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο, δεν έχουν ξεκινήσει τόσο καλά, αλλά θα είναι πάντα εκεί. Πρέπει να έχεις στόχο, αλλά και αποτελέσματα. Έχουμε χημεία μεταξύ μας και με τον προπονητή. Πιστεύω ότι παίζουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Ο 26χρονος μέσος κάνοντας λόγο για την μεταγραφή του από την Λειψία στους «μπλαουγκράνα», παραδέχτηκε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ σχετικά με το «μπέρδεμα» για το πότε θα ξεκινούσε να αγωνίζεται με την ομάδα είπε:

«Στο τέλος ήξερα ότι αυτά ήταν πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά είχα εμπιστοσύνη στον σύλλογο και ήξερα ότι η Μπάρτσα θα το διορθώσει. Έκανα το ντεμπούτο μου κόντρα στη Ράγιο και η αρχή ήταν αυτό που ονειρευόμουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τους συμπαίκτες του: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με μερικούς παίκτες στην Εθνική ομάδα και στη Βαρκελώνη. Συμφωνώ με πολλούς παίκτες και γι' αυτό η προσαρμογή ήταν πολύ καλή. Είμαστε φίλοι και τώρα συνάδελφοι, πολύ καλύτερα»

Για τον Πέδρι: «Είμαστε απόλυτα συμβατοί και ήταν ξεκάθαρο αυτές τις δύο πρώτες ημέρες».

Για όσα κάνει ο Λαμίν Γιαμάλ στον αγωνιστικό χώρο : «Δεν είναι πια τόσο περίεργο, γιατί όλη η Ευρώπη έχει δει τι έκανε στο Euro. Είναι χαρά μου να παίζω στον σύλλογο μαζί του».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική Ισπανίας ,η οποία μετά την κατάκτηση του Euro, αντιμετωπίζει την Πέμπτη 5/9 την Σερβία για το Nations League :

«Βλέπεις τη αγάπη του κόσμου, αλλά αυτό ακόμα συνεχίζεται. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι ξανά για να υπερασπιστούμε τον τίτλο του Nations League».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!