Γιατί ο Ντάνι Όλμο δεν μπορεί να παίξει με την Μπαρτσελόνα παρά την ανακοίνωση της μεταγραφής του

Ντάνι Όλμο

Γιατί ο Ντάνι Όλμο δεν μπορεί να παίξει με την Μπαρτσελόνα παρά την ανακοίνωση της μεταγραφής του

Κώστας Τόπας 09:19 - 25.08.2024

Ο Ντάνι Όλμο αποτελεί εδώ και μερικές εβδομάδες παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά υπάρχει ένας λόγος που εξακολουθεί να μην μπορεί να παίξει για τον σύλλογο.

Ο Ντάνι Όλμο ανακοινώθηκε επίσημα ως παίκτης της Μπαρτσελόνα στις 9 Αυγούστου, αφού οι «μπλαουγκράνα» τον έκαναν δικό τους από την Λειψία, έναντι 51 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός δεν έχει ακόμη εμφανιστεί για τη νέα του ομάδα, αφού δεν έχει δηλωθεί σε κανέναν από τους τρεις αγώνες τους αυτή τη σεζόν.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που ο Όλμο δεν έχει παίξει ακόμα για την Μπαρτσελόνα και πότε θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του; Παρόλο που έχει υπογράψει ως παίκτης των Καταλανών και ανακοινώθηκε ως νέο απόκτημα από τον σύλλογο, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει ακόμη εγγραφεί από την ισπανική πλευρά, καθώς συνεχίζουν να αγωνίζονται με οικονομικούς περιορισμούς.

Ο σύλλογος ήλπιζε ότι θα ήταν σε θέση να ολοκληρώσει μια συμφωνία εγκαίρως για την εγγραφή του νέου παίκτη πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου (24/08) με την Μπιλμπάο, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε. Σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα εργάζεται για αποχωρήσεις για τους Κλεμάν Λενγκλέ και Μικαΐλ Φαγέ.

Η μεταγραφή του Λενγκλέ στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να είναι η πιο επικείμενη, ωστόσο εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον πρώην αμυντικό της Τσέλσι, Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Premier League.

Η ολοκλήρωση οποιασδήποτε από αυτές τις συμφωνίες θα δημιουργούσε αρκετή άνεση για τη Μπαρτσελόνα για να εγγράψει τον Όλμο, ο οποίος ήταν ένας παίκτης που ξεχώρισε για τη νικήτρια του Euro 2024, Ισπανία αυτό το καλοκαίρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!