Ονειρικό ντεμπούτο και γκολ με το «καλημέρα» για τον Ντάνι Όλμο

Ο Ντάνι Όλμο με την Μπαρτσελόνα - Φωτ. IMAGO

Ονειρικό ντεμπούτο και γκολ με το «καλημέρα» για τον Ντάνι Όλμο

Νεφέλη Μπισμπίκη • 11:41 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 28.08.2024

Ο Ντάνι Όλμο μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε την ροή του αγώνα, έβαλε και γκολ. Όλα αυτά στο πρώτο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Το ερώτημα με τον αν ο Ντάνι Όλμο θα ήταν στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο, απαντήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, έκανε ονειρικό ντεμπούτο με τους «μπλαουγκράνα», αποδεικνύοντας και με το παραπάνω πως θα έχει κομβικό ρόλο στη νέα του ομάδα. Αντικατέστησε τον Φεράν Τόρες στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε τον ρυθμό στο παιχνίδι, ενώ μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Πέδρι, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 82΄ για την ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Με ένα υπέροχο αριστερό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δικαίως αναδείχθηκε MVP του αγώνα.

Ο Όλμο, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro, υπέγραψε το καλοκαίρι από την Λειψία, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν του ήταν ποτέ άγνωστη... Είχε περάσει επτά χρόνια στην ακαδημία και όπως δήλωσε ο ίδιος, ανυπομονούσε για την πρώτη του εμφάνιση του με τον σύλλογο, μία παρουσία που ούτε ο ίδιος φανταζόταν την εξέλιξή της.

«Ανυπομονούσα για το ντεμπούτο μου εδώ και πολύ καιρό και δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο Όλμο.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Μπαρτσελόνα κέρδισε εδώ. Είναι ένα τόσο δύσκολο μέρος για να παίζει κανείς, οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά απαράμιλλο. Ένιωσα πολύ καλά, το περίμενα με ανυπομονησία. Σήμερα τελικά συνέβη, είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και ακόμα καλύτερα που σκόραρα. Είμαι ενθουσιασμένος», πρόσθεσε στην συνέχεια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!