Προπονητής της Γουλβς για τον Ποντένσε: «Ήταν στην πόρτα της εξόδου...»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Προπονητής της Γουλβς για τον Ποντένσε: «Ήταν στην πόρτα της εξόδου...»

Sportal newsroom 22:04 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 17.08.2024

Ερώτηση για το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς δέχτηκε ο, τεχνικός της ομάδας, Γκάρι Ο' Νιλ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε όχι μόνο επέστρεψε στη Γουλβς μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό, αλλά παίρνει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ συμπεριλήφθηκε από τον τεχνικό των «λύκων» Γκάρι Ο' Νιλ στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Άρσεναλ και στο 75' μπήκε στη θέση του Ροντρίγκο Γκόμες, με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ, ρωτήθηκε για το μέλλον του Ντανιέλ Ποντένσε στην ομάδα και αποκάλυψε το σκεπτικό του.

«Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!