Στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ ο Ντανίλο Μπαρμπόσα

Στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ ο Ντανίλο Μπαρμπόσα

Μάνος Τσαλγατίδης 11:59 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 03.08.2024

Εκτός από τον Μεϊτέ, προστέθηκε και ο Βραζιλιάνος στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Όπως αποκάλυψε η FORZA του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του εκτός από τον Σουαλιχό Μεϊτέ ακόμα έναν χαφ που αγωνίζεται στη Βραζιλία.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον μέσο της Μποταφόγκο, Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος έχει προταθεί και η περίπτωση του εξετάζεται από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος χαφ (1.83μ.) έχει εμπειρία και παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έχει περάσει από την Πορτογαλία (Μπράγκα, Μπενφίκα) την Ισπανία (Βαλένθια), τη Γαλλία (Νις) και το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2025 και θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη. Για την ώρα ο ΠΑΟΚ έχει φέρει το θέμα στο σημείο που ο ίδιος θέλει, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν αυτή την εβδομάδα και από το πως θα κυλήσει η υπόθεση Μεϊτέ.

Ο Γάλλος μέσω του μάνατζερ του, την ημέρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία χτύπησε την πόρτα των «ασπρόμαυρων» προκειμένου να ρωτήσει αν είναι ακόμα ανοιχτή η θέση στο ροστερ για αυτόν, αν οι «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρονται ακόμη, αλλά και αν η οικονομική πρόταση που του είχε κατατεθεί ισχύει ακόμη.

Δεν είναι μυστικό πάντως πως ο Λουτσέσκου θα ήθελε την επιστροφή Μεϊτέ στην ομάδα, αλλά για την ώρα στον Δικέφαλο ζυγίζουν την κατάσταση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!