Χωρίς τον Ντάνσο η Λανς στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από τη Ρόμα

Ντάνσο - Ιωαννίδης

i

©Intime

Χωρίς τον Ντάνσο η Λανς στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από τη Ρόμα

Νεφέλη Μπισμπίκη • 13:43 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 27.08.2024

Ο Κέβιν Ντάνσο έκλεισε το deal με την Ρόμα, είπε αντίο στην Λανς και οι Γάλλοι δεν θα τον έχουν έχουν μαζί τους στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Οι συζητήσεις έλαβαν τέλος ανάμεσα σε Ρόμα και Λανς, με τις δύο ομάδες να κλείνουν την συμφωνία για τον Κέβιν Ντάνσο. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αυστριακός αμυντικός μετακομίζει στην Serie A και θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Ρόμα, η οποία όμως θα γεμίσει τα ταμεία των Γάλλων τον επόμενο χρόνο με 22 εκατομμύρια ευρώ.

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:54 - 27.08.2024

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού

Ο Δήμος Αθηναίων το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) εξέδωσε δελτίο Τύπου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού ο Ντάνσο δεν θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 29/8 και η Λανς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό χωρίς αυτόν, για τα Play Off του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!