Έπος: Ο Ντάνσο δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό και τελικά «κόπηκε» από τη Ρόμα στα ιατρικά: «Εντελώς ακατανόητο»

Κέβιν Ντάνσο

i

©intime

Έπος: Ο Ντάνσο δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό και τελικά «κόπηκε» από τη Ρόμα στα ιατρικά: «Εντελώς ακατανόητο»

Δημήτρης Χούπης 18:49 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 30.08.2024

Ο πρώην παίκτης της Λανς Κέβιν Ντάνσο, είχε κλείσει στη Ρόμα με αποτέλεσμα να μην παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά η μεταγραφή του χάλασε γιατί ο παίκτης κόπηκε στα ιατρικά.

Ο Κέβιν Ντάνσο αποτέλεσε ίσως τον κορυφαίο παίκτη της Λανς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, στο οποίοι οι Πράσινοι ηττήθηκαν με 1-2. Ωστόσο στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε, γιατί είχε κλείσει στη Ρόμα. Μάλιστα η Λανς ηττήθηκε στην Αθήνα με 0-2 και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Η μεταγραφή του 25χρονου όμως δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Ντάνσο λοιπόν ταξίδεψε για τη Ρώμη προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «τζιαλορόσι», αλλά η μετακίνησή του στην ομάδα χάλασε στα ιατρικά. Μία μεταγραφή που θα κόστιζε γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσω ενός στόρυ στα social media ο 25χρονος έδειξε τη δυσαρέσκειά του για ό,τι έγινε και όπως ενημέρωσε η γαλλική ομάδα θα επιστρέψει σε αυτήν, αφού έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2027. «Είμαι απογοητευμένος και σοκαρισμένος για αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Με εκπλήσσει πολύ ο υποτιθέμενος λόγος της αποτυχημένης μεταγραφής. Οι γιατροί της Αυστριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της Λανς με ήλεγχαν σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα, αξιολογήθηκα διεξοδικά στην έναρξη της προετοιμασίας στη Λανς και δεν βρέθηκε τίποτα.

Επομένως, οι ερμηνείες του ιατρικού επιτελείου στη Ρόμα είναι μπερδεμένες και εντελώς ακατανόητες για εμένα και την ομάδα μου. Θα συζητήσω την κατάστασή μου με τους υπευθύνους στη Λανς και την Αυστριακή Ομοσπονδία», ήταν τα λόγια του Ντάνσο.